Меню
25Юли
2019

Летни културни празници „Кюстендилско лято”

25.07.2019 Кюстендил
водеща
Запази в бележник
Концертите са неразделна част от Кюстендилските летни културни празници. Кюстендилци и гости на града имат възможността да се насладят на разнообразния репертоар всеки четвъртък през месец юли и август. Летните културни празници „Кюстендилско лято“ представят Desy Live Band. Десислава Андонова (Phuture Shock, Sentimental Swingers) е един от най-отличаващите се съвременни артисти на българската сцена, характерна с широката си бленда от стилове. В последния си проект “Audiobook” тя събира 20 години опит и творчество. Певицата написва музиката и текстовете на повечето от парчетата в звучащия на интернационално ниво нов запис. Този път тя отказва да се подчини на стилове, рамки и „запазени марки”. Впуска се смело в едно ново музикално приключение, което има за цел да изненада и самата нея, освен публиката.

Еклектиката от дълбока чувственост, нетрадиционни ритми, топли и студени гласови превъплъщения, както и текстовете, които докосват свободно и леко, напомнят за бавността на времето. Времето, което спира в музиката на Деси.
На 3 август на обичаната от всички кюстендилци Арка към Деси ще се присъединят и следните не по-малко талантливи музиканти:
Георги Дончев (контрабас)
Димитър Горчаков (пиано)
Божидар Василев (тромбон)
Васил Вутев (барабани)


Дати: 25.07-01.09.2019г.
Вход свободен.