Меню

Какво казват за нас

Илияна Николова

Илияна Николова

Смятам, че Талант.БГ е уникална по рода си идея и концепция и тепърва ще бъде в помощ на всички талантливи хора, които търсят възможности за допълнително развитие и споделяне с професионалисти в изкуството. За мен рисуването е талантът, които искам да развия през следващите години, а Талант.БГ е нова възможност за информация, срещи, обучения и курсове и най-вече - създаден е от именит художник, което значи много само по себе си.
Елеонора Василева

Елеонора Василева

Приятно съм изненадана от инициативата Талант.БГ, тъй като подобна онлайн платформа с проект за разрастване в Академия за таланти е нещо, което е липсвало на България до момента. Занимавам се с музика и за мен ще е удоволствие да следя всичко свързано с музика и пеене в сайта Талант.БГ. Мисля, че едно от най-полезните неща е това, че на едно място става обединение на новини, събития, курсове и интересни видео клипове.
Пламена Илиева

Пламена Илиева

Музиката е моята страст и талант, който искам още да развивам. Работя като вокал в клубове, както и за озвучаване на модерна електронна музика. През последните години станахме свидетели на различни формати, които експлоатират думата "талант", създавайки често лицемерие. Затова думата Талант трябва да намери своето достойно място. Талантът е съвкупност от качества, а не мимолетна слава на някоя телевизионна сцена. Пожелавам успех на Талант.БГ
Елица Петрова

Елица Петрова

Радвам се, че Талант.БГ обединява качествени хора с таланти. Рисуването е моят талант, макар не и като професия. Рисуването ми помага да се разтоваря от ежедневния стрес в работата, като същевременно създам нещо красиво. С нетърпение очаквам визията и събитията в Академията Талант.БГ. Това е похвална инициатива за стимулиране особено на по-младите хора. За мен развитието на един талант, е свързано с развитието на добродетели в човека.